29/05/2020

Es reobre el trànsit al tram de l’avinguda d’Isabel la Catòlica afectat per un esvoranc

Durant l’estiu s’ha reparat un col·lector

Isabel exportat

El trànsit a l’avinguda d’Isabel la Catòlica torna a la normalitat, una vegada finalitzades les obres de reparació del col·lector que es va rebentar a final del mes de juliol en aquesta via, a l’alçada del carrer de la Rosa d’Alexandria, i va ocasionar un esvoranc a la calçada.

Durant tot aquest temps, ha estat tallat el trànsit al túnel de l’avinguda d’Isabel la Catòlica, en sentit descendent, entre la plaça de la Mare de Déu del Pilar i l’avinguda de l’Electricitat.

També ha estat tallat el lateral descendent des de la plaça d’Eivissa, per la qual cosa els carrers de Severo Ochoa, Pubilla Casas i Rosa d’Alexandria no tenien sortida i només s’hi podia accedir als guals, amb doble sentit de la circulació.

Mentre han durat els treballs, s’ha habilitat el sentit ascendent del túnel de l’avinguda d’Isabel la Catòlica per tal que tingués doble sentit de circulació en aquest tram, sota el pont de la plaça d’Eivissa.

La rebentada del col·lector que va provocar l’esvoranc a la calçada també va afectar conduccions elèctriques de mitja tensió d’aquesta zona.