19/11/2019

Empresaris nòrdics visiten instal•lacions esportives de L’H

El regidor d’esports, Cris Plaza, afirma que “volem mostrar-los les nostres instal•lacions però també el nostre model esportiu

Empresaris Nordics

Representants de nous empreses nòrdiques dedicades a l’organització de viatges i d’estades esportives visiten L’Hospitalet, on  han pogut veure diversos equipaments esportius per conèixer les instal•lacions i poder organitzar en el futur estades a la ciutat.

En concret, han visitat aquest dilluns les Piscines Municipals i el Poliesportiu Municipal del Gornal. L’estada forma part de les accions que es porten a terme per promocionar L’Hospitalet com a Destinació de Turisme Esportiu, una acreditació de l’Agència Catalana de Turisme per la qualitat de les instal•lacions i l’amplia oferta hotelera.

El regidor d’esports, Cris Plaza, afirma que “volem mostrar-los les nostres instal•lacions però també el nostre model esportiu. Un model que aposta per fer arribar l’esport a tothom. Ens interessa que equips de la zona nord d’Europa facin els seves estades a la ciutat. És un benefici econòmic per l’activitat hotelera i per donar un ús més intens a les instal•lacions esportives”.

Les empreses que hi participen provenen de Noruega, Suècia, Dinamarca i Finlàndia.

Font lhdigital

https://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?xarxaId=5db6fd10c7f7011ae8f12fac&vimeoId=undefined&video=&titol=Empresaris%20n%C3%B2rdics%20visiten%20instal%E2%80%A2lacions%20esportives%20de%20L%27H#.XbfdT7Wfhys.link