22/02/2020

Francisco García, president del Gimnàs Piramide, medalla de plata al Mundial Màster d’Halterofília

A la categoria de més de 55 anys i menys de 81kg

Garcia con subtitulo exportat pin 2

L’hospitalenc i president del Gimnàs Piràmide, Francisco García, ha quedat en segona posició al Mundial Màster d’Halterofília que s’ha celebrat a Canadà. Una medalla de gran valor ja que es va haver de retirar de la competició al 2016 a causa d’una greu lesió.

El palmarès de Francisco García continua creixent. Amb aquesta segona posició assolida a la categoria de més de 55 anys i menys de 81kg, el màxim responsable del Gimnàs Piràmide ja acumula quatre medalles en Mundials Màster –un or, dues plates i bronze- i dos medalles més d’or guanyades en Europeus.

Aquest nou èxit suposa una gran injecció de moral, ja que “la medalla de plata en veritat sap a or” assegura Francisco García. I és que la lesió que va patir al 2016 el va obligar a retirar-se de la competició. Assegura que “arribar fins aquí ha estat gràcies a un esforç mental i físic molt important. No sabia si podria tornar mai més als registres que tenia a l’any 2016, però poc a poc he anat acostant-me al meu millor estat de forma”.

El president del Gimnàs Piràmide L’H vol seguir competint i ja prepara les dues grans cites de l’any vinent: el Mundial i l’Europeu.

Font: l-h.digital