11/07/2020

Nou gimnastes d’Hospitalet estan convocats al campionat del Món

Formen part del club IngymLH, que és un projecte esportiu sense ànim de lucre amb seu al barri de Santa Eulalia

ingymlh exportat 3

Més del 85% de gimnastes del club IngymL’H han estat seleccionats per participar en el proper Mundial de gimnàstica aeròbica, que tindrà lloc a Baku (Azerbaijan).

La Real Federación Española de Gimnasia va fer un control sènior després de fer un seguiment de les gimnastes en el club el novembre del 2019. Finalment, els i les gimnastes seleccionades són:

Daniel Roig serà l’únic gimnasta que representarà l’equip en categoria individual. Pel que fa a la categoria de Trios: Daniel Roig, Anna Serra i Sergio Avellaneda. Sara Jerez, Lídia Martinez i Sophie Guinjoan. 

Dins la varietat d’Aerodance: Núria Juan, Berta Pérez, Sara Jerez, Sophie Guinjoan, Lídia Martinez, Daniel Roig i Sergio Avellaneda. D’altra banda, el gimnasta Ferran González també va ser seleccionat per participar en categoria infantil en el campionat mundial. En Parella mixta, l’hospitalenca Anna Serra i Sergio Avellaneda també participaran, tot i que ho faran per un altre club. 

Actualment, l’Ingym té competidors d’alt nivell reconeguts al BOE en gimnàstica aeròbica dels quals han obtingut podiums en campionats nacionals i han representat amb grans qualificacions als internacionals

IngymLH és un projecte esportiu sense ànim de lucre amb seu al barri de Santa Eulalia i el primer centre de l’Hospitalet de Llobregat pioner en la creació d’esportistes especialistes en gimnàstica aeròbica a més de l’artística i rítmica de base.

Entrenen a les inmediacions l’Institut Bisbe Berenguer, i el seu creixement està “sent força ràpid, la qual cosa els obliga a tenir una gestió molt acurada de l’espai d’entrenament”, segons afirma Noemí Irurtia, directora tècnica del club.

Amb el projecte del nou poliesportiu al barri, Irurtia manifesta el desig de poder formar part del projecte i poder tenir un espai més preparat. Així, podrien “tenirun projecte consolidat i un sistema esportiu de referència a la ciutat”.