02/02/2023

Els estudiants de 4t curs d’ESO de l’Escola Santa Marta de L’Hospitalet, volen recaptar 100.000 € en benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

La totalitat de diners es destinarà a la investigació del càncer infantil.

marta faldon
22/02/2020

OBVO 105és un projecte emprenedor que porten a terme els estudiants de 4º curs d’ESO de l’Escola Santa Marta de L’Hospitalet, acompanyats pels professors Darío Sanjuán Vera (tutor del grup) i José Simón Gracia (professor d’Emprenedoria i promotor del projecte). Aquest compta amb la col·laboració de la titularitat, de l’equip directiu, del claustre de professors, de l’alumnat, de les famílies i de l’AMPA, és a dir, de tota la comunitat que conforma l’Escola Santa Marta.

El objectiu final no és altre que el de recaptar la xifra de 100.000 € en donacions a benefici de l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu. La totalitat de diners recaptats es destinarà a la investigació del càncer infantil. Més enllà de la xifra que s’aconsegueixi, l’acció també serveix per donar visibilitat a un problema tan greu, així com per conscienciar a tanta gent com sigui possible en la lluita contra una malaltia cruel i despietada. La nostra acció solidària durarà tot el present curs 2019/20.

Així mateix, el projecte OBVO 105s’engloba dins del currículum educatiu de 4t d’ESO, ja que els alumnes seran els desenvolupadors del projecte – principalment en l’assignatura d’Emprenedoria – i, a finals de curs, hauran de presentar una memòria i fer una exposició oral sobre la seva experiència, corresponents al Projecte Final de Recerca. Per tant, es tracta d’un projecte tant social com educatiu, del qual esperem que sigui sobretot molt enriquidor.

La Farga, Rebajas

El projecte OBVO 105compta amb dos suports sense els quals la seva concepció no hagués resultat possible.

D’una banda, la campanya compta des del seu origen amb la col·laboració i el total suport de l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu, el qual serà beneficiari de totes les nostres recaptacions.

D’altra banda, el projecte també va rebre el suportde l’Ajuntament de l’Hospitalet, que a més va mostrar una gran predisposició .

Escola de Ball Sergi & Lourdes Dance

El projecte OBVO 105compta amb un espai web en el qual consta tota la informació necessària. L’adreça és www.objetivocienmil.com. En ella, entre altres continguts, hi ha un bloc d’actualitat en què els membres de l’equip van penjant ressenyes i informacions relatives al mateix projecte, així com articles divulgatius relacionats amb el càncer infantil.