04/10/2022

Oberta la inscripció als cursos de català de setembre-desembre del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet

Matrícula gratuïta

El mes de setembre s’obre la inscripció als cursos de català de setembre- desembre del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet. El 21 de setembre comencen els cursos de català per a adults del CNL de l’Hospitalet de tots els nivells. S’oferiran cursos en modalitat presencial i en línia.

Els nivells Inicial, Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 són de matrícula gratuïta. Cal destacar que també s’iniciaran cursos intensius de nivell bàsic per a aturats (SOC).

Escuela de baile Sergi & Lourdes

La inscripció general es farà del 14 al 16 de setembre i serà preferentment en línia. Els interessats poden formalitzar la matrícula a inscripcions.cpnl.cat. Només s’atendran presencialment els casos que no es puguin solucionar a través del web.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR). Més informació a cpnl.cat/lh