13/08/2020

Ajuntament i agents socioeconòmics es coordinen per atendre treballadors, autònoms i empreses

L’objectiu és treballar plegats per afrontar els efectes de l’impacte econòmic de la Covid-19 a L’Hospitalet

Ajuntament i agents socioeconòmics es coordinen per atendre treballadors, autònoms i empreses

L’Ajuntament de L’Hospitalet i els principals agents socioeconòmics de la ciutat, els sindicats UGT i CCOO i les organitzacions empresarials AEBALL i PIMEC, han establert un servei d’atenció coordinada i personalitzada per atendre els treballadors, autònoms i empreses davant la situació provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

L’objectiu del consistori i dels agents econòmics de la ciutat és trobar fórmules per donar suport a treballadors, autònoms i empreses de manera coordinada i compartida, en el marc del Pacte local per l’ocupació. Tots ells han acordat  coordinar i compartir tota la informació i les mesures que cadascú pugui aportar. L’objectiu és que treballadors, autònoms i empreses es beneficiïn del treball conjunt en l’assessorament al teixit productiu.

L’Ajuntament i els agents socioeconòmics comparteixen en les seves pàgines web la informació i els recursos de què disposen i han establert sistemes d’atenció a treballadors, autònoms i empresaris via telefònica o a través del correu electrònic. També han expressat la voluntat de treballar, de manera prioritària, en l’estudi de mesures, tant immediates com de futur, que puguin ajudar a la reactivació econòmica i a la creació d’ocupació de qualitat a L’Hospitalet, un cop es comenci a superar la crisi sanitària.

Aquestes accions coordinades oferiran noves vies per fer front a l’impacte socioeconòmic de la Covid-19 amb mesures adaptades a la realitat econòmica i social de la ciutat, treballant de la mà entre tots els agents implicats.

En aquesta adreça s’accedeix a la informació per contactar amb la informació que ofereix cadascun dels agents:

http://www.dinamitzaciolocallh.cat/detallNoticia.aspx?1zXU42zEnaC02L5jhif1DoqazAwqazA7Oin6rDU9fpTu6qazCfT2cqazB