26/09/2020

“Aquest estiu, cap infant sense llibres”: En marxa la campanya de Biblioteques L’Hospitalet

S’ofereix a les famílies recollir llibres sota demanda

“Aquest estiu, cap infant sense llibres”: En marxa la campanya de Biblioteques L’Hospitalet

Les sales de lectura infantil de les biblioteques estan tancades, però això no ha de ser un impediment per a la lectura. Biblioteques de L’Hospitalet ha posat en marxa el projecte “Aquest estiu, cap infant sense llibres” perquè tinguin accés a contes, llibres i altres documents.

L’objectiu és compensar la manca de llibres que han tingut durant el confinament i reduir l’escletxa social i cultural entre les famílies més vulnerables.

Des de Biblioteques de L’Hospitalet s’ofereix a les famílies recollir llibres sota demanda, lots sorpresa, lots a mida i guies de recomanacions per cicles educatius i per temes, a les quatre biblioteques que ja han obert: Tecla Sala, Bellvitge, Can Sumarro i la Bòbila.

Casals d’estiu, escoles i esplais col·laboraran en la campanya repartint els lots de llibres preparats per les biblioteques.

A més, del 29 de juny al 24 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres hi haurà sessions de contes a càrrec d’un narrador i dinamització de la lectura.

Les famílies que vulguin accedir a aquests lots poden trucar per telèfon o escriure un correu electrònic a les biblioteques obertes.