05/07/2020

Cinc mil abonats de Pubilla Cases estan sense llum pel temporal

Un arbre ha caigut al carrer Canigó

Arbre exportat

Segons informa lhdigital, Catalunya segueix en alerta taronja amb risc importat de precipitacions que a Barcelona poden registrar fins a 30 litres per metre quadrat en 1 hora i 100 litres en 12 hores. A L’Hospitalet l’incident més destacat ha estat la caiguda d’un arbre al carrer Canigó. A hores d’ara cinc mil abonats de Pubilla Cases estan sense llum degut al temporal i s’espera que es torni ben aviat a la normalitat.

Un pollancre ha estat l’arbre que la llevantada ha fet caure al carrer Canigó, sense que hagi causat danys personals. A més, al carrer Aprestadora entre, Buenos Aires i la Riera Blanca, ha caigut un fanal que ja tenia la base malmesa.

A Can Serra, a prop de les escales mecàniques han caigut diverses branques, també al carrer Vigo i al Parc de la Marquesa. També hi ha constància de la caiguda d’un arbust davant de cops de vent importants, especialment entre les 18.00h i la mitjanit, de fins a 90 km/h.

El temporal també ha provocat estralls a Pubilla Cases on cinc mil abonats resten sense llum a hores d’ara. Es preveu que l’avaria s’arregli en les immediates hores. La Guàrdia Urbana i els serveis municipals estan mobilitzats per atendre les necessitats que hi puguin sorgir.