04/06/2020

Es celebra la festivitat de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet

Es lliuren distincions a agents en reconeixement a actuacions destacades i a ciutadans i altres cossos policials per la seva col·laboració

_BET1012-01 retallat

El Teatre Joventut va acollir ahir la celebració de la festivitat de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, amb l’acte de lliurament de distincions a agents en reconeixement a actuacions destacades i a ciutadans i altres cossos policials per la seva col·laboració. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín, i del tinent d’alcaldia de Convivència i Seguretat, José Castro.

Aquest any van rebre els reconeixements a la col·laboració ciutadana Juan Antúnez, veí de L’Hospitalet; Jaume Barris, membre del Consell del Districte V; Manuela Martínez, cap de l’oficina municipal de Gestió d’Incidències de Convivència, i Ricard Monrós, president de La Talaia. Associació per les Festes del Centre.

De la Guàrdia Urbana, van rebre medalles de distinció professional 10 agents que porten més de 20 anys al cos i, per actuacions rellevants, 10 policies més per la seva participació en intervencions destacades relacionades amb la detenció de persones violentes que estaven amenaçant o agredint altres ciutadans.

També van ser distingits amb medalles, per la seva contribució a la col·laboració i coordinació dels cossos policials, dos comandaments dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional de L’Hospitalet. A més, es lliuraran més d’un centenar de diplomes a agents de les policies local, autonòmica i nacional, i reconeixements als guàrdies urbans que s’han jubilat aquest any.

La festivitat de la Guàrdia Urbana serveix per reconèixer la important tasca que desenvolupa la policia local al llarg de l’any a la ciutat i per agrair la col·laboració, en l’àmbit de la seguretat i la prevenció, de la ciutadania, les entitats, les institucions i la resta de cossos policials.

El Servei de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, amb 169 anys d’existència i 40 anys de treball en l’actual etapa democràtica, és una policia eficaç, dinàmica i moderna, que aplica un model de proximitat en contacte directe amb el veïnat, el teixit comercial i les entitats ciutadanes, i actua en col·laboració amb Protecció Civil i la resta de cossos policials.