07/06/2020

La Diada Nacional de Catalunya també s’ha celebrat a L’Hospitalet, amb l’eslògan “Ho portem dins”

Els actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya han tingut lloc a la rambla de la Marina, davant l’escultura a Rafael Casanova.

Comissio de Festes de Pubilla Casas

Els actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya han tingut lloc  a la rambla de la Marina, davant l’escultura a Rafael Casanova. El Partit Popular i C’s no han assistit a l’ofrena floral.

 A les 11h, un grup de joves intèrprets de l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts de L’Hospitalet han interpretat diferents temes musicals.

A continuació, s’ha fet l’homenatge a la senyera, amb El cant de la senyera com a fons musical. Desprès les entitats de la ciutat han participat en l’ofrena floral a Rafael de Casanova.

Un cop finalitzada l’ofrena s’ha cantat Els segadors. L’acte ha finalitzat amb la participació dels Trabucaires de L’Hospitalet; l’actuació de la Colla Jove dels Castellers de L’Hospitalet i plantada dels Gegants de la ciutat, i la ballada de sardanes.

Al final la pluja no ha afectat l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya.

Alternativa d’Esquerres
Ateneu Catalonia
CE L’Hospitalet
Colla Jove dels Castellers de L’Hospitalet, en el moment de la cloenda de l’acte
Comissio de Festes de Pubilla Casas, l’Hereu i la Pubilla, com mana la tradició
Cossos i forces de seguretat a L’Hospitalet, Guardia Urbana, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional
Escola Municipal de Música de L’Hospitalet
Grup Botigues Centre i Sant Josep
Junts per Catalunya a L’Hospitalet
Partit dels Socialistes de Catalunya a L’Hospitalet
L’Alcaldessa de L’Hospitalet Núria Marín amb els portaveus municipals de En Comú Podem, PSC, i ERC. PP i Ciutadans no han volgut assistir

Malauradament no tenim imatges de tothom Us demanem disculpes a les entitats que no hem pogut publicar l’instant en que realitzeu l’ofrena.