07/04/2020

La Guàrdia Urbana desallotja un gimnàs al barri de la Florida que mantenia la seva activitat a l’interior

134 sancions durant el cap de setmana per incompliment de les mesures de l’estat d’alarma, i 1.175 des que es va decretar

GU
Imatge d'arxiu

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha desallotjat aquest diumenge un gimnàs de la ciutat, a la Florida, i ha denunciat el seu propietari. Quan hi va arribar la policia, el propietari, juntament amb una desena de persones més, continuaven fent-hi activitat física. El gimnàs mantenia abaixada la persiana, però els usuaris hi accedien per una porta lateral.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, la policia local de L’Hospitalet ha denunciat un total de 1.175 persones per incompliment de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma, 134 de les quals durant el cap de setmana; i ha practicat 7 detencions. Durant el cap de setmana, també s’ha identificat un total de 853 persones i 474 vehicles, i s’ha practicat una detenció.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van tancar divendres un estudi de tatuatges que estava obert al públic a la ciutat i van denunciar les cinc persones que hi havia a l’interior.