02/07/2020

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, inaugura la nova delegació de PIMEC a la ciutat

.

Pimec

L’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha participat avui en la inauguració de la nova delegació de PIMEC a la ciutat, ubicada a l’Avinguda Pau Casals, que se suma a les 18 seus i delegacions que la patronal té repartides arreu del territori català amb la voluntat de guanyar proximitat i dinamitzar el teixit empresarial. També han assistit el president de PIMEC, Josep González, la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, el president de PIMEC Barcelona, Víctor Campdelacreu, el president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, Joan Soler, i el president d’APEI, Instal·ladors del Baix Llobregat, Ramon Casas, entre altres empresàries i empresaris. 

“Vull agrair la col·laboració de PIMEC com a entitat arrelada al territori i felicitar la patronal per la inauguració d’aquesta nova delegació”, ha manifestat Núria Marín durant la visita a les instal·lacions.

Per la seva banda, Josep González ha expressat que PIMEC, com a organització que defensa i representa les pimes, “és present al territori al costat del teixit productiu amb el desig d’atendre millor a les necessitats de les empreses de la ciutat i defensar els seus interessos”. A més, ha agraït a l’equip de govern de L’Hospitalet el seu suport i reconeixement envers la tasca social de les pimes, que són les que generen la majoria de riquesa i llocs de treball de la ciutat i del país: “Agraeixo en nom de les pimes i els autònoms que l’Ajuntament mostri sensibilitat per al món empresarial i interès per conèixer-lo de prop”.

El president de PIMEC també ha destacat que L’Hospitalet és la segona ciutat de Catalunya, la seva proximitat a la capital catalana, i la gran activitat econòmica i empresarial que genera la ciutat a través dels seus comerços, els seus hotels, l’organització de fires, etc.