10/07/2020

Més de 4.000 infants de la ciutat participen en el programa municipal de Natació educativa

El programa, que funciona des de l’any 1998, va ser pioner en el seu dia i és un dels referents de Catalunya en aquest àmbit

Piscine

Imatge d’un partit de waterpolo a les piscines del CNH, que no correspon al programa

Més de 4.000 infants alumnes de primària dels centres escolars de la ciutat participen aquest curs en el programa Natació educativa, un servei que ofereix la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Les mares i els pares dels infants poden assistir aquesta setmana a les classes de natació en les jornades de portes obertes que organitza el programa.

L’objectiu, a més de consolidar l’aprenentatge de la natació, és oferir als infants una experiència aquàtica més àmplia. Les escoles poden optar a participar en horari lectiu en el programa durant tot un curs o un trimestre. Aquesta iniciativa va ser la primera de l’Estat que, l’any 1998, va treballar els continguts curriculars d’educació física a la piscina. Actualment segueix sent un programa referent.

L’activitat s’insereix en les línies estratègiques de l’Ajuntament de promocionar hàbits saludables i facilitar una educació de qualitat, amb criteris integradors i globalitzadors.

Aquest servei es presta en els poliesportius del Centre, Sanfeliu, Bellvitge, Fum d’Estampa, les Planes, Santa Eulàlia i Gornal i a les Piscines Municipals.