04/04/2020

El temporal d’aquesta setmana, ha fet caure gairebé 150 arbres a L’Hospitalet

1.400 llars de la ciutat es van quedar sense llum. Alguns veïns acumulaven fins a 16 hores sense subministrament elèctric.

Arbres

La companyia Endesa hi ha instal·lat grups electrògens actius per facilitar el subministrament als abonats que continuaven sense llum fins ahir a causa dels efectes del temporal.

A més dels 150 arbres tombats, també s’han produït despreniments d’elements d’edificis i mobiliari urbà trencat. Només s’han hagut d’atendre dues persones ferides per caiguda d’arbre i per hipotèrmia. Aquest divendres, encara es treballava per restablir l’ordre a l’espai públic.

Des de la regidoria dels Districtes IV i V s’ha mitjançat amb la companyia per exigir celeritat en resoldre l’avaria que afecta diferents punts de la zona nord. A la vegada, es recorda als veïns que la OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor) els pot assessorar en les seves possibles reclamacions. Alguns veïns havien denunciat que acumulaven fins a 16 hores sense subministrament elèctric.En especial a Blocs Florida i av. de Josep Tarradellas i al voltant el mercat de Collblanc. Dijous van ser 600 els abonats que continuaven sense llum a Blocs Florida, Isabel la Catòlica i carretera d’Esplugues.