10/07/2020

L’Hospitalet celebra la “Castanyada” i el “Halloween aquest dijous, de “Tots Sants”!!

Collblanc-La Torrassa, Can Serra, Sanfeliu, Santa Eulalia, Bellvitge, Gran Via Sud, tots a celebrar-ho!!

Castanyada

Aquest dijous 31 d’octubre es celebra la “Castanyada” a la ciutat, malgrat la ” Nit de Halloween” comença  també a tenir el seu moment

Al barri de Collblanc-La Torrassa, i dins del festival Blus & Boggie, la Comissió de Festes de Collblanc-la Torrassa i EMMCA organitzen la Castanyada – “Halloween blues”. Tot barrejat amb castanyes i disfresses. Serà a les18 h, inici de la rua a la plaça del Mercat de Collblanc  i, a les 18.30h, inici del concert a la plaça. Espanyola.

Al barri de Granvia Sud, a les 21h al local de la Comissió de Festes es celebra una castanyada popular

A Sanfeliu, celebren la festa de la Castanyada a partir de les 17.30 hores, a la plaça de les Comunitats de la mà del Club Infantil i Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons, en col•laboració amb la Comissió de Festes de Sanfeliu. A més, es farà un passatge del Terror del Club Infantil. A les 18 hores a les mateixes instal•lacions del Club.

I a Bellvitge, la Castanyada i Nit de Halloween començarà a les 18 hores i s’allargarà fins a les 2h, al Parc Metropolità de Bellvitge amb diferents activitats i concert de DJ’s. De fet, el concert és el que es va suspendre per pluja durant la Festa Major d’aquest any, i s’aprofita la festivitat per recuperar el que es va programar com a Bellvitge Music Festival.

A Can Serra, a la Plaça de la Carpa a les 17h hi haurà un taller de maquillatge, després Castanyes i Mostra de Dansa, i al local de l’Esplai Can Serra es munta un Túnel del Terror

A Santa Eulalia, al mercat a partir de les 17h, pots fer una carbassa terroríficament divertida

Font: Comissions de Festes, lhdigital