05/06/2020

L’Observatori Contra l’Homofòbia compleix 11 anys de la seva creació

Durant aquest temps ha ofert acompanyament a nombroses víctimes i ha contribuït a millorar les polítiques públiques

11 anys OCH retallat

L’Observatori Contra l’Homofòbia compleix 11 anys de la seva creació. Gràcies al recolzament de institucions i/o persones, durant aquest temps ha ofert acompanyament a nombroses víctimes i ha contribuït a millorar les polítiques públiques de diferents administracions cap al col·lectiu LGTBI i a la ciutadania en el seu conjunt.

Per aquest motiu, realitzen una jornada sobre “Mecanismes i instruments contra l’odi” el  11 de desembre a partir de les 16:00 hores, en la qual s’analitzarà l’eficàcia de les diferents propostes de llei estatals per garantir els drets de les persones LGTBI i la presentació de bones pràctiques centrades en els delictes d’odi i l’assetjament escolar per motius d’orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere. La trobada tindrà lloc a la Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas i Joan.

Jornada sobre “Mecanismes i instruments contra l’odi”En el marc del nostre 11è aniversari, realitzem una jornada amb el títol “Mecanismes i instruments contra l’odi” el pròxim 11 de desembre en el Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas i Joan, L’Hospitalet de Llobregat). Metro L1 – La Torrassa.

•             16:00 hores – Inauguració institucional i presentació de la Jornada a càrrec de l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Observatori Contra l’Homofòbia (col·laboració amb lhOrgull).

•             16:30 hores – Taula “Mecanismes contra l’odi: Llei Trans i LGBTI Estatals” amb la participació de Laia Serra (advocada penalista OCH especialitzada amb delictes d’odi), Mar Cambrollé (Presidenta Federació Plataforma Trans) i Eugeni Rodríguez (President de l’OCH).

•             17:30 hores – Pausa

•             18:00 hores – Presentació de “Bones pràctiques contra l’LGTBI-fòbia” on participarà Charo Alises (advocada i activista LGBTI) presentant una guia contra els delictes d’odi i Cristian Carrrer (coordinador tècnic OCH) presentant un informe sobre l’assetjament escolar per motius d’orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere.

•             19:00 hores – Brindis