02/07/2020

Més de 250 persones col·laboren en la oficina del “Voluntarietat de L’Hospitalet”, només amb un objectiu, servir a la societat desinteressadament

Al llarg del 2018, varen fer més de 6.000 actuacions!!

Voluntaris 3 retallat port hort

Els veiem en molts actes i activitats. Curses esportives, cavalcada de reis, actes culturals… i es que en son uns quants, fen feina desinteressada, només amb un objectiu, servir a la societat.

 Més de 250 persones participen habitualment en les diferents tasques que realitza la oficina del voluntarietat de L’Hospitalet. Suport a la gent gran, discapacitats, participació en actes  esportius o tasques socials sense ànim de lucre.

En l’àmbit de les persones grans, es realitzen tasques d’acompanyament i suport  domiciliari, desplaçaments al metge o a l’hospital o altres feines d’ajut.

Un altre de les activitats anomenada “Portant Somriures”, es basa en la visita i seguiment del pisos tutelats, i el suport dels que hi viuen.

Els Voluntaris de L’Hospitalet, disposen d’una oficina a Santa Eulàlia, des de on es coordina tota l’activitat, i es forma a les persones adequadament perquè pugin realitzar les diferents feines. Enhorabona!