07/06/2020

Havent arribat a l’equador, el PSC es qui està realitzant la campanya més intensa a L’Hospitalet

Mercè Perea condueix la campanya en clau local, buscant el contacte personal i la proximitat amb el teixit associatiu

Campanya exportat

Sense adonar-nos hem arribat a la meitat de la campanya electoral. Hem tingut la visita de líders estatals, com Santiago Abascal. Polèmic el seu míting pels incidents a dins de la sala i els talls de circulació per garantir la seguretat. Miquel Iceta va arrencar la campanya en l’àmbit català al Barradas.

 La número dos del PP per Barcelona a les properes eleccions generals i exdelegada del govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, juntament amb Dolors Montserrat varen visitar L’Hospitalet sense que gairebé ningú s’han assabentés.  

I la candidata al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, va visitar un bar del barri de Bellvitge per mobilitzar el seu electorat. Imaginem que el propietari del negoci deu ser simpatitzant de Ciutadans.

Per la seva banda el PSC és qui està fent la campanya més intensa, si juga el govern de l’estat, poca cosa. Mercè Perea es la imatge visible del PSC en aquestes eleccions a L’Hospitalet, coneix be el terreny i si mou amb comoditat, no li han de muntar actes a la seva mida, s’adapta al terreny i a les persones. Sap a quin públic i com i te que arribar.

Queden quatre jornades i “c’est fini”, esperem que la convocatòria hagi sigut a fi de be perquè si no…

Imatges: Xarxes i Televisió de L’Hospitalet