10/07/2020

S’obren amb normalitat els 52 col·legis electorals de L’H

175.048 hospitalencs, cridats a les urnes

beteve eleccions

Segons informa lhdigital, a les 9h s’han obert els 52 col·legis electorals de L’Hospitalet amb les 268 meses constituïdes sense cap incidència. A L’H més de 175.000 electors estan cridats a escollir representants al Congrés i al Senat. Segueix a través de LHdigital el desenvolupament de la jornada. 

Des de les 9h i fins les 20h romanen oberts els 52 col.legis electorals i les 268 meses habilitats entre els sis districtes de la ciutat per recollir les votacions al Congrés i al Senat.

El web de l’Ajuntament (www.l-h.cat) publicarà dades de participació al llarg del dia: a les 10h, a les 12h, a les 14h, a les 16h i a les 18h. A partir que tanquin les urnes, es començarà a publicar dades d’escrutini

El cens electoral l’integren 175.048 hospitalencs, 895 d’ells voten per primer cop.

Com és habitual, l’Ajuntament manté operatiu un servei gratuït de transport adaptat, des dels domicilis particulars fins als col·legis electorals, adreçat a persones amb mobilitat reduïda. Aquest servei es pot sol.licitar fins les 17h a través del telèfon 93 402 96 83.

Per a la circumscripció de Barcelona concorren en aquests comicis 16 candidatures al Congrés dels Diputats, mentre que per al Senat se n’han proclamat 15. Recordem que en el cas de la cambra alta, es poden votar fins a tres candidats de la mateixa llista o de candidatures diferents.

Candidats de L’H

Els candidats hospitalencs al Congrés que figuren a les llistes dels partits per aquesta convocatòria són:

Per al PSC, amb Mercè Perea, de número 3, l’única que ha obtenir escó a les eleccions generals de l’abril passat; Manu Ortiz, número 26; Cristina Cristóbal, número 29, i Matías Carnero, de número 32. En l’apartat de suplents figura Héctor Leal, en el número 7. Per Ciutadans es presenta de nou Laia Garrido (número 8). En ERC repeteix Joan Ramon Barrachina (número 24)En Comú Podem presenta a la concejala Nuria Lozano (número 9) y a Anna M. Pérez (número 11). Junts per Cat presenta a Teresa Rubio (número 16, com a independent). Izquierda en Positivo compta de nou amb l’exregidor Rafael Jiménez (número 4). I Recortes cero encapçala la seva candidatura per Barcelona l’hospitalenca Núria Suárez.

Font de la informació: lhdigital

Imatge: betevé