07/06/2020

Quarta nit d’aldarulls a Barcelona i càrregues dels Mossos al passeig de Gràcia

Els manifestants han saquejat una botiga i han entrat per la força en una entitat bancària

4 nit exportat

Aldarulls per quarta nit consecutiva als carrers de l’Eixample de Barcelona. Els actes dels manifestants contra la policia s’han concentrat a la delegació del govern, al carrer de Llúria amb Mallorca, i al carrer València amb Pau Claris. I també s’han repetit les imatges de contenidors i altres objectes cremant en plena ciutat.

S’han fet càrregues contra els manifestants mentre l’Eixample continua cremant amb diverses fogueres. Un helicòpter policial sobrevola la zona on es concentren els aldarulls.

A Barcelona també hi ha hagut actes vandàlics contra mobiliari urbà o contra algun establiment comercial. S’han fet destrosses, per exemple, en una seu bancària i s’han incendiat taules, cadires i tendals de terrasses. Segons ha informat Mossos d’Esquadra, hi ha hagut actes vandàlics contra mobiliari urbà, han produït saquejos en una botiga i han entrat en una sucursal bancària on s’ha fet destrosses.

Després d’una càrrega al carrer València, els manifestants s’han dispersat i s’han reagrupat a Pau Claris amb Aragó, on han entrat per la força en una oficina de CaixaBank i intentaven treure el mobiliari per fer una barricada a l’exterior.

Informació editada pel canal 324