29/05/2020

Reconeixement als alumnes amb millors notes a selectivitat

13 estudiants de la ciutat han assolit l’excel·lent

Nens sele

L’Ajuntament va rebre al Saló de Plens els alumnes de la ciutat que han obtingut una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés a la universitat que van tenir lloc el passat juny. Enguany han estat 13 els estudiants que han assolit l’excel·lència.

L’Ana Sánchez és una dels 13 alumnes que han obtingut una nota igual o superior a 9. Va estudiar a l’Institut Torras i Bages, a Can Serra, i ara començarà el doble grau de física i química. Assegura que estava nerviosa per fer les proves d’accés universitari però que en el seu cas, la constància en va ser la clau. “Vaig estudiar durant tot el curs i després vaig optar per fer exàmens d’altres anys. Quan tenia dubtes anava a l’institut i preguntava als professors”, ha afirmat.

Dels 13 alumnes que han arribat a l’excel·lència, dos han estudiat en un centre públic, un d’ells a Barcelona. Els 11 restants han estudiat a 7 centres concertats de L’Hospitalet i un de Barcelona.

L’Ajuntament els ha volgut reconèixer el seu esforç amb un acte al Saló de Plens. “Volem felicitar-los, encoratjar-los a què continuïn amb la seva carrera. Nosaltres treballarem perquè tots ells puguin tenir una oportunitat a la seva ciutat”, ha expressat l’alcaldessa Núria Marín. “És un reconeixement als alumnes, a les famílies, als centres però també a tots els alumnes de la ciutat que amb el seu esforç intenten millorar any rere any”, ha afegit el tinent d’alcalde d’educació, Jaume Graells.

L’Institut de la ciutat amb millors notes a les PAU ha estat el centre concertat Col·legi Tecla Sala, del Centre, amb tres alumnes que han tret un 9 o més. D’altra banda, l’Institut Torras i Bages, de Can Serra, ha estat el centre públic amb una de les millors notes a la ciutat.