29/05/2020

Ingressa a presó un home per cinc robatoris violents a l’Hospitalet de Llobregat

El detingut assaltava a persones d’edat avançada, els arrencava les cadenetes del coll a les víctimes i marxava del lloc corrents

Detencio Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació  de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat  van detenir, el divendres 6 de setembre, un home de 23 anys, nacionalitat xilena i veí de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència comesos a la mateixa població.

La investigació es va iniciar el mes d’agost quan agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detectar un increment de delictes per  robatori amb violència, tipus estrebada de cadena a persones d’edat avançada.

L’autor dels robatoris sempre actuava de la mateixa manera, abordava a persones d’edat avançada a la via pública i amb violència els arrencava la cadeneta d’or que portaven al coll, arribant inclús, en una ocasió, a agredir a una de les víctimes que es va resistir amb un cop de puny. A més a més, els investigadors van comprovar que tots els robatoris s’havien comès a la via pública i al municipi de l’Hospitalet de Llobregat.

Durant el mes d’agost, els investigadors van muntar un operatiu policial per les diferents zones que actuava l’individu i que va culminar amb la detenció del presumpte autor.

Finalment, el 6 de setembre de 2019, el presumpte autor va ser localitzat i detingut.

L’arrestat va passar a disposició davant el Jutjat d’Instrucció número 1 d’Hospitalet de Llobregat i el jutge instructor va decretar l’ingrés a  presó.

Els investigadors no descarten que el detingut hagi realitzat més robatoris amb violència per la qual cosa es continuen realitzant gestions d’investigació.