11/07/2020

Millores de la pista esportiva del Poliesportiu Municipal de les Planes

S’ha aprofitat la pausa competitiva del Nadal per dotar l’equipament de noves grades i renovar el paviment

Les Planes exportat

Amb l’inici de l’any, el Poliesportiu Municipal de les Planes ha obert la pista esportiva amb un nou paviment i unes noves grades abatibles, més lleugeres i versàtils que les anteriors, que permetran que la instal·lació aculli esdeveniments amb diferents necessitats. Aquestes millores s’han fet aprofitant les vacances de Nadal de les competicions esportives.

Pel que fa al paviment, s’ha instal·lat un revestiment acrílic de dues capes especial per al desenvolupament d’activitats esportives. Un cop renovat el terra, s’ha replantejat el marcatge de la pista en diferents colors, amb les mides que marquen els diversos reglaments esportius, i queda de la següent manera: una pista de futbol sala, tres pistes de bàsquet (una de principal i dues de transversals), quatre pistes de voleibol (una de principal i tres de transversals) i una pista de mini voleibol.

En concret s’han instal·lat 10 grades abatibles d’estructura metàl·lica i seients de fusta que es poden estendre o recollir segons les necessitats de la instal·lació esportiva.