05/07/2020
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Catalunya, i ara què?, amb Lluis Rabell

04/11/2019 - 7:00 pm - 9:00 pm

L’H ESPAI DE DEBAT presenta una nova conferència sobre el present i el futur del país

Catalunya, i ara què?, amb Lluis Rabell

Moderat pel periodista i politòleg,

José Maria García-Pastor

LLUÍS RABELL

Dilluns 4 de novembre de 2019 a les 19h

CCM Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas i Joan, 44, L’Hospitalet)

Entrada lliure

Ara fa dos anys Catalunya va viure una de les tardors més convulses de la seva història recent. Entre el mes de setembre i desembre del 2017 es van succeir tota una sèrie d’esdeveniments que van marcar, sens dubte el nostre panorama futur en tots els àmbits.

Avui, dos anys després, amb la sentència del Suprem encara calenta, sembla com si el temps no hagués passat. Dos anys perduts? Malauradament tot convida a pensar que sí, que avui la nostra societat, els problemes polítics que ens afecten no estan millor que a la tardor de 2017.

Les emocions continuen manant sobre les raons, l’emocionalitat descontrolada passa molt sovint per sobre la necessària racionalitat que tot procés complicat i polèmic necessita per a no esdevenir un punt de no retorn, una agra baralla on el maximalisme, el “i tu més” sempre s’imposa.

Arribats a aquest punt, cal pot ser, tornar a reflexionar sobre el que està passant i el que pot passar en aquesta societat, valorar quin és l’estat actual de la situació i sobretot, quin futur podem albirar, si hi ha motius per a pensar que la racionalitat, el seny i allò del que tothom parla però que pocs practiquen, el diàleg, passen a estar al primer pla de la nostra vida política quotidiana.

Farem la reflexió amb en Lluís Rabell, ex diputat, president de grup i cap de llista de la formació política Catalunya Sí Que Es Pot (CSQEP) al Parlament de Catalunya i ex president de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB). Una conferència que serà moderada pel nostre amic i soci, el periodista i politòleg José Maria García-Pastor. Al acabar es podrà preguntar i reflexionar amb el ponent

Detalles

Fecha:
04/11/2019
Hora:
7:00 pm - 9:00 pm