23/05/2022

Cornellà se suma a la Nit dels Museus amb novetats: Guia d’activitats, horaris i llocs a on se celebra

.

La primera cita és aquest dissabte, amb la celebració de La Nit dels Museus. La principal novetat d’aquesta edició és l’activitat de portes obertes a la Torre de la Miranda, de 21h a 23h.  El Castell oferirà un concert del grup A Chantar, a partir de les 20h. A més, la instal·lació es podrà visitar fins a les 23h. L’Aforament serà limitat, sense inscripció prèvia.

El diumenge dia 15 la ciutadania podrà visitar lliurement la Planta Noble del Museu Palau Mercader i participar a l’activitat “Sona sona la pianola”. A més, es pot accedir a l’actual exposició “El farcell de la postguerra”. El mateix dia, el Castell acull una activitat complementària al marc de la mostra “La gran aventura dels bolsilibros Bruguera”. Les famílies poden participar a un taller familiar per dissenyar una coberta il·lustrada. Hi haurà duies sessions, a les 10h i a les 12h, i cal fer inscripció prèvia.

El dimecres, el Dia Internacional dels Museus, es posarà en marxa l’Exposició virtual «Roig naixent. Entre art i ciència Antoni Serra Fiter, el ceramista del modernisme». I el diumenge, dia 22, es farà una jornada de portes obertes teatralitzada al Museu Palau Mercader. Estarà a càrrec de Catalònia Teatre i del Cos de Dansa de l’Esbart Dansaire de l’Agrupació Sardanista de Cornellà.

FONT RÀDIO CORNELLÀ