08/08/2022

L’Hospitalet-Festival «Per Amor a L’Hart»: Dos espectacles per a totes les edats que no et pots perdre

Aquest dissabte, ara només faltes tu! Que comenci la diversió!

Un festival que t’ofereix bons espectacles

Taller de circ, jocs psicomotrius i bona música al Ska Circus

Dissabte 2 de juliol de 2022 Hora: 17:00 Duració aprox.:1 hora Tipus d’entrada: Lliure Lloc: Biblioteca Can Sumarro(Biblioteca Can Sumarro) C. Riera de l’Escorxador 2  Als jardins de la biblioteca.  (L’Hospitalet de Llobregat)

A ritme de la bona música de DJ Konguito: ska, rock steady, reggae, soul…. Una proposta per descobrir tècniques circenses de manera divertida, en un espai lúdic, no competitiu i participatiu, on gaudir en familia, tant petits com adults.

Malabarisme (pilotes, anelles, maces, diàbolos, plats xinesos…), funambulisme (cable d’equilibris i slack line), equilibris senzills (bola d’equilibri), trapezi, jocs psicomotrius pels més petits i sobretot, un equip professional amb gran experiència dins del món del circ. 

Circ: Crazy Safari Circus

Dissabte 2 de juliol de 2022 Hora: 18:00 Duració aprox.:1 hora Tipus d’entrada: Lliure Lloc: Biblioteca Can Sumarro(Biblioteca Can Sumarro) C. Riera de l’Escorxador 2 Als jardins de la biblioteca. (L’Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Robinson el colon i Melvyn la zebra ens esperen per començar el Safari més increïble que mai hagi existit, on humans i animals s’uneixen per sorprendre’ns. 

En un ambient absurd i amb un decorat digne de les fires més ridícules, els dos personatges ens proposen un joc: encertar en una diana llançant una pilota, per fer caure Melvyn en una piscina. La recompensa del vencedor? Simplement, veure la zebra caure, obtenir una victòria davant d’un animal indefens, ser el guanyador davant d’una multitud… 

Però, per què gaudim tant veient la desgràcia aliena?

Un espectacle transgressor en un format original, on en forma de faula moderna es parla de certs problemes de la nostra societat enmig de contorsions impossibles, malabars, tir amb arc, doma contemporània i natació sincronitzada. Amb la companyia Les Dessous de Barbera. A partir de 8 anys.