03/07/2022

Concert solidari «Trio Kòrena» a L’Hospitalet

11 de juny. Auditori Barradas

Auditori Barradas. Rambla Just Oliveras, 56. 11 de juny 20h

El Trio Kórena ens oferirà un concert solidari a favor de Mans Unides en en un projecte de desenvolupament en Mayurbhanjad – Odisha (Índia).

El projecte ajudarà a grups d’agricultors, majoritàriament formats per dones, que tenen així la possibilitat d’accedir al mercat laboral i veuen facilitat el seu camí cap a l’emancipació i independència, sobretot amb la gravíssima situació que està passant actualment l’India amb el COVID.

El Trio Kórena està format per Cristina Parés (violí), Neus Sánchez (piano) y David Carmona (clarinet)

Jove trio format a principis de 2020, per la violinista Cristina Parés, el clarinetista David Carmona i la pianista Neus Sánchez. Tots tres nascuts a Barcelona, amb el títol del grau professional de música pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Actualment cursen tercer curs del grau superior d’interpretació al Conservatori Superior de Música del Liceu. Realitzant les seves classes de música de cambra amb Catherine Ordonneau.

Abans del confinament van fer un concert per SCIAS (mútua mèdica privada d’Assistència Sanitària). El passat mes de juliol van fer un concert benèfic a l’església de Sant Gaietà, i a l’agost d’aquest mateix any, a l’Església de Sant Corneli de Collbató.

Programa:

Polka «Thunder and Lightning» Op. 324 – J. Strauss

Cinema Paradiso – E. Morricone

Five Pieces – D. Shostakovich

Serenade – F. Schubert

John Williams Medley – Arr. Trio Kórena

Romance – G. Sviridov

Czardas – V. Monti