18/01/2021

La pianista Laura Farré actua a l’Hospitalet aquest dimecres, després de la seva gira pels Estats Units i Canadà

Pianista i matemàtica, ha combinat la gira amb conferències en 3 universitats americanes sobre música i matemàtiques

Després de la seva gira de concerts i conferències als Estats Units i el Canadà, la pianista i matemàtica Laura Farré Rozada oferirà un recital i una conferència sobre matemàtiques i música el dimecres dia 29 de gener a L’Hospitalet de Llobregat. La cita és a les 19 hores a l’Auditori Barradas. 

Durant la gira ha ofert 11 recitals en 8 ciutats nordamericanes: Mont-real, Boston, Nova York, Toronto, Chicago, Colorado Springs, Los Angeles i San Francisco. Farré Rozada ha actuat en sales mítiques com Spectrum (Nova York), el McAninch Arts Center (Chicago), la Gallery 345 (Toronto), el Heller Center for Arts & Humanities (Colorado Springs) i el Art Share LA (Los Angeles). En el seu últim concert a San Francisco va exhaurir totes les entrades.

En aquests recitals i en el de L’Hospitalet, la pianista de Vilanova i la Geltrú presenta el seu primer àlbum “The French Reverie”, un disc de piano contemporani en el que interpreta peces d’autors francesos com Messiaen, Manoury, Dutilleux i Escaich, als que acompanya amb els altres compositors europeus Djambazov, Järventausta i Ben-Amots. Aquest disc de debut l’han fet possible 208 mecenes de 28 països.

Als Estats Units Laura Farre Rozada també ha donat 3 conferències sobre música i matemàtiques, convidada per tres universitats: la Boston University, el Colorado College i la University of Colorado de Colorado Springs. 

Laura Farré Rozada és graduada i màster per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), graduada en matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i màster pel Royal College of Music de Londres. Ara ha començat el doctorat sobre memorització de música contemporània al Royal Birmingham Conservatoire, becada per l’Arts & Humanities Research Council del Regne Unit.