02/07/2022

Conferència: ‘EL MÓN, DE TRUMP A BIDEN’, el proper 17 de desembre

El Doctor en Filosofia Contemporània de la Universitat de Barcelona Pere Vilanova participarà en una conferència a L’Hospitalet per a tractar el canvi de President dels Estats Units d’Amèrica

image001

Font: Espai de Debat.

El proper 17 de desembre a les 19.00h L’Espai de Debat de L’H organitza la conferència ‘EL MÓN, DE TRUMP A BIDEN’ amb la participació de Pere Vilanova, llicenciat en Filosofia i Lletres i Doctor en Filosofia Comtemporània que exerceix com a professor a la Universitat de Barcelona, en el departament de Ciència Política, Dret Constitucional i Filosofia del Dret amb la moderació del periodista José María García-Pastor.

La més que probable presa de possessió del càrrec de President dels Estats Units per part del president electe Joe Biden el proper 20 de gener porta a plantejar-se moltes qüestions.

D’aquesta manera, voldrà Joe Biden reconfigurar novament el panorama de les relacions internacional dels Estats Units després d’un mandat on Donald Trump ha trencat amb el multilaterisme que caracteritzava aquest àmbit de la geopolítica? Serà capaç de refer ponts entre els ciutadans nord americans després de la fractura social en la que es troba immers el país?

Què es pot esperar de la presidència de Joe Biden? Gestos simbòlics sense anar més enllà o un canvi profund amb polítiques sòlides?

Totes aquestes qüestions seran tractades per un referent en l’àmbit de la política internacional a partir de les quals s’intentarà explicar i comprendre el futur, no només d’aquest país, sinó també de bona part del món occidental.

La videoconferència està oberta a tots els públics, és gratuïta i es realitzarà per mitjà de l’aplicació de videocomunicació Zoom, l’accés del qual es podrà fer des del següent enllaç: https://us02web.zoom.us/j/87981219690#success

Per més informació: www.lhespaidebat.com/