31/05/2020

El 16 de novembre tens una cita amb l’esport escolar, el “Cross Escolar Solidari”

És el Cross Escolar amb més participació de tota Catalunya

Cros Portada Exportat

El Cross Escolar Solidari 2019, organitzat pel Consell Esportiu de l’Hospitalet, inicia els seus preparatius. La competició, que tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de novembre, tornarà a omplir la Zona Esportiva de la Feixa Llarga de centenars de competidors.

Com sempre, les curses atlètiques, adreçades a totes les edats i nivells, vindran acompanyades de diverses activitats paral·leles ideades per als més petits. Els infants, acompanyats pels seus familiars, podran gaudir d’inflables, jocs tradicionals i, fins i tot, practicar amb un esport altament popular com el tennis.

Més enllà de la diversió i l’activitat física, el Cross Escolar de l’Hospitalet tornarà a tenir un fort component humanitari. La Cursa Solidària arriba a la tercera edició, en una competició oberta a tots els participants i que servirà com a principal reclam per recaptar fons per a la casa Ronald McDonald Barcelona, on viuen nens i nenes amb malalties greus juntament amb les seves famílies.

L’any passat, aquesta mateixa causa va recaptar prop de 1.000 euros, gràcies a les inscripcions per a la Cursa Solidària i els donatius de participants, acompanyants i del mateix Consell Esportiu de l’Hospitalet. Una xifra important que s’intentarà superar en aquesta edició, aconseguint així que l’impacte social del Cross continuï creixent.

Aquesta temporada els circuits mantindran un disseny similar al de l’any passat, amb el final de totes les categories a l’esplanada asfaltada de la Zona Esportiva de la Feixa Llarga. D’aquesta forma, l’organització s’assegura que les condicions climàtiques tinguin una repercussió menor en el desenvolupament de la prova. A més, només els competidors de categoria infantil o superior disputen part de la cursa per zones de sorra, un fet que garanteix la seguretat dels esportistes més petits.

El Cross Escolar Solidari 2019 tornarà a ser l’esdeveniment esportiu més multitudinari de l’Hospitalet, mostrant la fortalesa de l’esport escolar a la ciutat. És, a més, el Cross Escolar amb més participació de tota Catalunya.