26/09/2020

L’escuderia-escola L’H Èxit torna al Circuit de Barcelona-Catalunya

Són 15 joves entre 16 i 23 anys que es formen en suport tècnic en motociclisme esportiu al CEMFO

L’escuderia-escola L’H Èxit torna al Circuit de Barcelona-Catalunya

El grup de 15 joves que participa en el projecte de l’escuderia–escola L’H Èxit està fent pràctiques d’assistència tècnica aquest cap de setmana a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, per oferir assistència tècnica a l’escuderia amateur L’H Èxit.

El projecte L’H Èxit, impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet, s’adreça a joves d’entre 16 i 23 anys interessats en un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu.  

El programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i la Diputació de Barcelona, consta d’un itinerari formatiu de 425 hores estructurades en formacions teòriques i pràctiques realitzades al Centre de Formació de l’Automòbil de L’Hospitalet i al Circuit de Barcelona-Catalunya, i permet viure l’experiència pràctica vivencial en el Circuit durant els dies de la competició.

Aquest cap de setmana, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebra la 25a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, una cita que arriba amb l’inici de l’estiu anualment des del 1995 i que recull l’herència de les mítiques 24 Hores de Montjuïc, celebrades des del 1955 al 1986.

La prova combina tota una sèrie d’elements que fan de la carrera tot un referent nacional en termes de resistència, amb la participació d’escuderies i pilots amateurs i professionals, amb motocicletes homologades de sèrie destinades a mostrar el seu potencial i dividides en diferents categories: EWC, Superstock 600 i 1000, i Open Superbikes.