11/08/2020

El Consell Esportiu de L’Hospitalet ens avança la planificació d’activitats per les setmanes vinents

Se suspén la 39ª Diada de L’Esport Escolar. “La Festa dels Valors” es manté pel 18 de juny. Els Casals d’Estiu de moment mantenen el calendari previst

El Consell Esportiu de L’Hospitalet ens avança la planificació d’activitats per les setmanes vinents

COMUNICAT DEL CONSELL ESPORTIU DE L’HOSPITALET

Estem tot just començant el darrer trimestre del curs escolar i amb ell els mesos que haurien de suposar el final de la temporada 19/20 a les competicions escolars organitzades pel Consell Esportiu, a més de les Fases Supracomarcals: Fases de sector, Finals territorials, Finals de Catalunya) i els esdeveniments que habitualment posen el punt final a la temporada: Diada de L’Esport i Festa dels Valors. Aquests mesos intensos donarien pas a l’estiu en el qual, des del Consell, s’organitzen Casals i Campus Esportius a diferents escoles de la ciutat.

Us comuniquem a continuació la planificació de les activitats per a les següents setmanes, tot i que sempre contemplem un component d’incertesa que ens obliga a prendre les decisions més adients a mesura que els dies van avançant.

Competició i Fases Supracomarcals

Es fa difícil preveure un moment per a la tornada a la normalitat. Esperem a rebre les notícies que ens vagin arribant quant a les dates i normatives en el procés de desconfinament. La tornada dels alumnes a les escoles començarà a donar-nos pistes sobre el moment en el qual les competicions esportives es puguin reiniciar. A partir del moment en què puguem tornar a una certa normalitat, des del Consell analitzarem la situació esport per esport.

Esdeveniments

Diada de L’Esport: Convocada pel dia 6 de juny. Es tracta d’un esdeveniment molt complicat d’organitzar per la seva preparació (adequació de l’espai, contractació de serveis per dur a terme algunes de les activitats, megafonia…). Aquestes particularitats, unides a la gran quantitat de participants i famílies que omplen les instal·lacions, fan que encara sigui molt més complicat el seu desenvolupament. Per aquests motius, des de la Comissió Directiva s’ha pres la decisió de suspendre la 39a Diada de L’Esport Escolar.

Festa dels Valors: Convocada pel dia 18 de juny. El fet que sigui un esdeveniment amb un públic més reduït ens permet mantenir l’optimisme de cara a la seva realització. En principi mantenim la data del 18 de juny en el calendari, i en funció dels esdeveniments prendrem la decisió final sobre si es pot realitzar i amb quines condicions.

Casals d’Estiu

Des del Consell pensem que aquest any, amb la situació que estan vivint els infants a la nostra ciutat, els Casals seran més necessaris que mai. Evidentment donarem prioritat absoluta a la salut dels participants i les famílies, atenent les recomanacions dels especialistes abans de prendre qualsevol decisió. Tant el personal del Consell Esportiu com les coordinadores i coordinadors dels sis casals previstos per a aquest estiu, estan fent la seva feina de planificació dissenyant l’oferta. Aviat, informarem les famílies a través de la nostra web  i xarxes socials de les activitats previstes. En funció de les situacions que es vagin donant ens plantegem diferents opcions:

  • Continuar amb el calendari previst: 22 de juny al 31 de juliol. Aquesta és l’opció preferent sempre que es pugui desenvolupar amb normalitat.
  • Modificar les setmanes de Casal. Si la situació de tornada a la normalitat s’allargués i no poguéssim realitzar el projecte en les setmanes previstes, ens plantegem la possibilitat de realitzar Casals en les setmanes del mes d’agost o principis de setembre.
  • Anul·lar l’activitat. Aquest seria la darrera opció (gens desitjable) però a la que ens veuríem abocats si la situació no millora.

Consell Esportiu de l’Hospitalet
16 d’abril de 2020