10/07/2020

La gent de la petanca celebra la seva festa anual

Unes 200 persones van participar en l’acte de reconeixement pels èxits esportius i per la tasca esportiva i social que desenvolupen al llarg de l’any

p

El Palauet de Can Buxeres va acollir ahir la Festa de la Petanca, un acte de reconeixement als èxits assolits pels clubs de la ciutat que participen en diferents competicions i que ha esdevingut un punt de trobada anual per a tota la gent de la ciutat que practica aquest esport. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín, i del regidor d’Esports, Cris Plaza.

Durant l’acte, es van lliurar els trofeus als mèrits esportius en la temporada 2019 (9) i als guanyadors dels tornejos de la Festa de la Petanca (4), Sant Jordi (8), 11 de setembre (8) i del Campionat de Dupletes (8). També es van lliurar els 16 trofeus de la Copa Ciutat de L’Hospitalet i un recordatori a cadascun dels clubs de petanca de la ciutat en agraïment a la tasca desenvolupada al llarg de l’any.

L’Hospitalet compta amb 13 clubs de petanca, amb un total de 19 instal·lacions municipals que disposen de 152 carrers o pistes, la majoria gestionades per entitats dels barris de tota la ciutat, amb una superfície total que equival a 2 camps de futbol. La petanca és el cinquè esport que més es practica a L’Hospitalet amb prop de 2.500 esportistes i unes 430 activitats relacionades amb aquest esport.