10/07/2020

Presentació del projecte “A L’H tothom suma”

Una iniciativa que busca integrar a persones amb discapacitat com a ajudants de monitor esportiu.

cartell-a-lh-tothom-suma retallat

La sala d’actes de l’Associació ALPI acollirà, el pròxim dijous 5 de març, la presentació del projecte “A L’H tothom suma”, una iniciativa del Consell Esportiu de l’Hospitalet que busca integrar a persones amb discapacitat com a ajudants de monitor esportiu. L’acte s’iniciarà a les 19:15 h.

El projecte “A L’H tothom suma” és un nou pas del Consell Esportiu de l’Hospitalet en un dels seus objectius bàsics: que qualsevol persona de la ciutat tingui accés a l’activitat física, independentment de les seves característiques físiques o socioeconòmiques. En aquest sentit, la iniciativa està ideada per a un col·lectiu que tradicionalment ha tingut dificultat per integrar-se dins l’esport, les persones amb discapacitat.

Projecte per integrar persones amb discapacitat com a ajudants de monitor esportiu

El projecte consta d’una primera fase en la qual es realitzarà un curs formatiu per a persones amb discapacitat, pensat per tal de transmetre els coneixements i valors necessaris. Un cop superat el curs, les persones que ho desitgin tindran l’opció d’integrar-se dins un grup com a ajudant de monitor esportiu. La gran quantitat de conjunts amb els quals treballa el Consell Esportiu de l’Hospitalet permetrà, en tots els casos, seleccionar aquell col·lectiu humà que pot resultar més profitós per als diferents alumnes.

La iniciativa també preveu una petita formació per als equips, entitats i monitors que vulguin integrar a una persona amb discapacitat a la seva estructura, així com un seguiment continu sobre les necessitats i possibles millores de cadascun dels casos. L’objectiu final és que l’experiència sigui profitosa per totes les parts implicades.

L’acte de presentació comptarà amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Hospitalet, Cris Plaza, així com diferents personalitats del món institucional i de l’esport de la ciutat.

Presentació projecte “A L’H tothom suma”

Lloc: Sala d’actes de l’Associació ALPI (Avinguda Can Serra, 60, L’Hospitalet de Llobregat)

Dia: Dijous 5 de març

Hora: 19:15 h