02/07/2020

S’escull la nova comissió directiva del Consell Esportiu de l’Hospitalet

.

Portada Comissio exportat

L’Assemblea Extraordinària del Consell Esportiu de l’Hospitalet, celebrada al Centre Cultural Bellvitge-Gornal, va servir per decidir les persones que formaran part de la Comissió Directiva de l’entitat durant els pròxims quatre anys. La nova junta va ser triada a través dels vots emesos per les entitats esportives i centres educatius de la ciutat.

Encapçalada per Cris Plaza, regidor d’esports i nou president del Consell Esportiu de l’Hospitalet, la nova Comissió Directiva la formen Maria Barrero i Jaume Graells, com a vicepresidents; Míriam Domínguez, com a secretària; José Antonio Montoya, com a tresorer; i Cristian Alcázar, Álex Porqueras, Laura García, Luisa Rodríguez, Domingo Moreno, Diego García i Damià Claparols, com a vocals.

La Comissió Directiva està formada per sis representants de l’Ajuntament de l’Hospitalet, dos de centres educatius públics, dos d’entitats esportives, un de centres educatius concertats i un de federacions esportives catalanes. El mandat d’aquesta nova junta finalitzarà a l’assemblea extraordinària de l’any 2023.

Presentació de la temporada 2019/2020

Abans de l’Assemblea Extraordinària es va dur a terme la presentació de la temporada 2019/2020, corresponent als 43ns dels Jocs Escolars de l’Hospitalet. Eduard Galí, Director del Consell Esportiu, va ser l’encarregat de donar a conèixer el calendari, així com el període d’inscripcions i altres dades d’interès.

Per la seva banda, Jorge García, responsable dels esports d’equip, va explicar alguna de les grans novetats per a la temporada que està a punt de començar. Les dues principals seran l’obligació de disputar els partits amb la pilota oficial del Consell Esportiu (segons disciplina) i el llançament de les actes digitals per a futbol 7 i futbol sala.