11/08/2020

“Treballem perquè es facin campus d’estiu, però no depèn de nosaltres”

Cris Plaza, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de L’H

“Treballem perquè es facin campus d’estiu, però no depèn de nosaltres”

Segons publica el canal lhdigital: l’Ajuntament i les entitats esportives de la ciutat voldrien que aquest estiu els nens i nenes poguessin gaudir dels campus i casals esportius. La decisió final però, no dependrà del govern local. Caldrà haver superat les diferents fases del desconfinament i haver recuperat la nova normalitat. 

Els clubs esportius tenen molt interès en poder celebrar els campus i casals que cada estiu organitzen a les diferents instal•lacions municipals. Uns campus que generen uns beneficis econòmics vitals a les seves tresoreries ja que permet quadrar els números. L’Ajuntament assegura que n’és conscient de la situació i que està en permanent contacte amb els seus responsables.

Un altre dubte és saber si a partir del mes de setembre podran iniciar-se els Jocs Escolars i les diferents competicions federades, tant de base com amateur. Una decisió que no depèn del govern local, ja que tot estarà condicionat a l’evolució positiva de la crisi sanitària. I és que les instal•lacions esportives municipals no podran obrir les seves portes a la ciutadania fins que no es recuperi la nova normalitat.