13/08/2020

Malkoa, Punt i Coma i El Cau del Vermut, guanyadors de la 6a edició de la ruta “A la tardor, platillos!”

25 Roselles obté el premi Platillo de L’H per votació popular

Malkoa, Punt i Coma i El Cau del Vermut, guanyadors de la 6a edició de la ruta “A la tardor, platillos!”

Lliurats els premis de la 6a edició del programa gastronòmic “A la tardor, platillos!”: a la xarcuteria Malkoa, pel Platillo més saborós; a Punt i Coma de l’Hotel SB Plaza Europa, pel Platillo més creatiu, i a El Cau del Vermut, pel de millor qualitat gastronòmica. A més, el restaurant 25 Roselles ha obtingut el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació ciutadana.

El restaurant del Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet ha estat escenari de l’acte de lliurament de premis de la sisena edició del programa gastronòmic “A la tardor, platillos!”, celebrada durant el mes de novembre i  apadrinada per la xef Fina Puigdevall, amb dues estrelles Michelin. En aquesta edició hi van participar 24 establiments, que van servir més de 6.000 platillos, 400 còctels i es va batre el rècord de participació.

Durant l’acte de lliurament de premis, el món de la cocteleria també hi ha estat present. S’ha volgut compartir amb els assistents la tasca de qualitat que aquest sector ofereix a la ciutat i s’ha fet un reconeixement a les tres cocteleries que han format part de l’edició d’enguany.

També s’han lliurat els cinc premis a ciutadans i ciutadanes que han participat en la votació del Platillo de L’Hospitalet: una nit d’hotel amb esmorzar per a dues persones als hotels Madanis i Porta Fira; una nit amb esmorzar per a dues persones, amb accés al gimnàs i pàrquing gratuït a l’Hotel SB Plaza Europa; un lot de cerveses artesanes, visita a la fàbrica i samarreta, oferts per la fàbrica Tibidabo Brewing, i un menú degustació per a dues persones al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.

En aquest sentit, la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i  Economia Social, Rocío Ramírez, ha remarcat l’aposta municipal per reforçar els sectors de l’hostaleria i la restauració, que avui ocupen més de 3.500 persones. 

L’Ajuntament de L’Hospitalet —per mitjà de les àrees d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, i de Participació i Relacions Ciutadanes—, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de la ciutat i el Club del Bàrman de Catalunya, ha promogut i impulsat aquesta sisena edició d’“A la tardor, platillos!” amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la gastronomia local de qualitat de manera singular.