02/02/2023

Tallers, exposicions i poesia a l’Hivern Jove

La Regidoria de Joventut posa en marxa la programació trimestral d’activitats per oferir al jovent de la ciutat activitats gratuïtes

Hivern-JOVE-cartell-web retallat
16/01/2020

Amb la represa del curs escolar, l’Ajuntament de L’Hospitalet engega el programa d’activitats i tallers dirigits al jovent de la ciutat d’aquí a finals de març, l’Hivern Jove. Es tracta d’una programació amb continuïtat al llarg de l’any i que es va renovant cada trimestre.

La Regidoria de Joventut, per mitjà de l’Oficina Jove, ha preparat la programació que inclou tallers sobre diferents àmbits, exposicions i activitats gratuïtes per oferir al jovent alternatives d’oci engrescadores que els aportin nous coneixements i experiències.

Entre d’altres, l’Hivern Jove ofereix tallers sobre danses originàries de diferents indrets del món (salsa, bollywood, bhangra, africanes); artístics (iniciació al dibuix de còmic manga i DJ), i de suport a la recerca de feina, entre d’altres. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer a través del web www.joventutlh.cat, del telèfon 93 403 69 60 i del xat de WhatsApp 616 553 628.

La Farga, Rebajas

Al març hi haurà una nova edició d’Art en femení, l’exposició col·lectiva d’obres de joves de la ciutat que es convoca amb motiu del Dia Internacional de la Dona i que s’inaugurarà el 5 de març a l’Auditori Barradas. D’altra banda, la programació també inclou l’Slham Poetry, la lliga de poesia en directe que un dijous al mes es fa al local l’Oncle Jack.

La Regidoria de Joventut ofereix diferents serveis al llarg de tot l’any a través de l’Oficina Jove (carrer del Llobregat, 127-141), com ara assessoria en els àmbits de la formació, laboral, i de suport a la recerca de feina. A més, l’Ajuntament ofereix altres activitats a l’Espai Jove La Claqueta (carrer del Doctor Martí i Julià, 91), a l’Espai Jove Ca n’Arús (avinguda del Carrilet, 312) i a l’Espai Jove Sidecar (carrer de la Renclusa, 56).