08/12/2022

Comença una nova edició del Fòrum de les Cultures de L’Hospitalet 2022: Programa d’activitats i horaris

1 i 2 d’octubre a l’avinguda del Masnou amb el carrer de la Primavera

S’inicia el VIII Fòrum de les Cultures de L’Hospitalet amb el lema “L’Hospitalet, territori de cultures vives”. Després de dos anys de pandèmia, la ciutat recupera aquest espai de trobada, que estarà ubicat a l’avinguda del Masnou amb el carrer de la Primavera.

El 30 de setembre i l’1 i 2 d’octubre, les cases regionals programen activitats gastronòmiques, cercaviles, actuacions musicals, jocs infantils, tallers i balls tradicionals de diferents zones d’Espanya i de països de Llatinoamèrica. I, en aquesta ocasió, la cultura convidada és la de la Xina, que representa una gran comunitat a la ciutat.

Regalamos 2000 euros para gastar en La Farga

L’esdeveniment promociona les diferents cultures que conviuen a L’Hospitalet amb l’objectiu de trencar estereotips, lluitar contra el racisme i la intolerància i promocionar la multiculturalitat.

La presentació del Fòrum va ser el dissabte 17 de setembre, amb la participació de María Ángeles Sariñena, regidora de Participació i Relacions Ciutadanes, i de Rosa Blázquez, presidenta del Fòrum de les Cultures. Durant l’acte, es va projectar el documental L’H: territori de cultures vives.