01/02/2023

«El meu racó favorit de L’Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

El 1r premi ha sigut per la Paula Villuendas Navarro i el 2n premi per la Cristina Rodríguez Pérez.

EL MEU RACO FAVORIT

El primer premi ha estat per a Paula Villuendas Navarro

17/09/2022

“El meu racó favorit de L’Hospitalet” ha anunciat aquest divendres les seves obres guanyadores: el primer premi, dotat amb 200 euros, l’ha aconseguit Paula Villuendas Navarro amb aquesta fotografia, i el segon premi, de 100 euros, ha estat per a Cristina Rodríguez Pérez per aquesta fotografia. Han sigut les dues guardonades com a millors imatges entre les més de 140 presentades al concurs al voltant del hashtag #mirinconfavoritoLH.

L’objectiu de la convocatòria ha estat estimular la capacitat creativa de la ciutadania i potenciar la promoció turística de la localitat mitjançant la participació ciutadana. Amb aquesta intenció es va triar la xarxa social Instagram, tant per la seva penetració en la societat, especialment entre els més joves, com per la viralitat que generarien les creacions dels participants del certamen.

La Farga, Rebajas
El 2n premi per la Cristina Rodríguez Pérez.

L’esdeveniment s’emmarca dins de la iniciativa de l’estat espanyol “El meu racó favorit”, a la qual s’han sumat 40 municipis o regions de tota la geografia espanyola per mostrar el més destacat de cada racó de país. El certamen nacional repartirà també cinc premis i cinc accèssits, entre totes les participacions dels seus diferents concursos locals:

1r premi: 500 euros
2n premi: 400 euros
3r premi: 300 euros
4t premi: 200 euros
5è premi: 100 euros
5 accèssits de 50 euros

Els guanyadors de les categories estatals es donaran a conèixer el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.

Escola de Ball Sergi & Lourdes Dance

El meu racó favorit” forma part de les accions que realitza l’Ajuntament per dinamitzar, potenciar i posar en valor els recursos de la ciutat com a destí turístic urbà de referència a nivell metropolità, nacional i internacional, unes mesures recollides al Pacte de ciutat.