03/10/2022

Què fer a L’Hospitalet: activitats per a tota la família

.

El conillet que volia pa de pessic, a càrrec de la Cia. Cacauet. Cicle de Titelles de Tardor a Santa Eulàlia

Data: 17 de setembre de 2022 Hora: 18 h Data inici inscripció: 05/09/2022 Data fi inscripció: 17/09/2022Tipus d’entrada: Pagament Preu: 4 € Organitzadors: Centre Cultural Santa Eulàlia Punts d’inscripció/venda: WWW.canninot.cat Lloc:Centre Cultural Santa Eulàlia(Centre Cultural Santa Eulàlia) C. Santa Eulàlia 60  (L’Hospitalet de Llobregat).

En una clariana enmig del bosc un conill es desperta i surt del cau. Té molta gana i li agrada cuinar. Juntament amb les seves veïnes i veïns del bosc preparan plegats un deliciós pa de pessic!. L’Ós li duu maduixes, l’eriçó un granet d’anís, les abelles mel i les orenetes volen i es capbussen pels núvols. El cargol busca una col i el centpeus no té prou sabates. Amb titelles i música en directe. De 0 a 3 anys.

Escuela de baile Sergi & Lourdes

Preu 4€ per persona, menors de 2 anys entrada gratuïta sense cadira.

Taller familiar: El twister de l’aigua. A càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Data: 21 de setembre de 2022 Hora: 17:30h. Duració aprox.:1 hora Tipus d’entrada: Inscripció prèvia
Preu: Gratuït Lloc: Biblioteca Josep Janés(Biblioteca Josep Janés) C. Doctor Martí i Julià 33  (L’Hospitalet de Llobregat) El taller vol donar a conèixer el cicle urbà de l’aigua i fer reflexionar sobre la importància de l’aigua en la vida quotidiana. Per a famílies amb infants de 3 a 6 anys. Inscripcions.