02/02/2023

La reforma urbanística integral dels Blocs Ciutat Comtal, al barri de Sant Josep, està a punt de finalitzar

.

IMG_20200219_111803
19/02/2020

Aquests treballs culminaran els projectes de reforma de la zona realitzats els darrers anys, a la plaça de Sant Jordi, el carrer de Sant Eugeni i els espais entre edificis.

L’actuació que va començar al mes d’abril als Blocs Ciutat Comtal inclou el projecte de reordenació dels espais enjardinats situats entre els edificis d’habitatges i a la vorera del carrer d’Enric Prat de la Riba, entre els carrers de la Mare de Déu de la Mercè i de la Ciutat Comtal, en una superfície total d’actuació de 5.000 metres quadrats.

L’espai de vianants entre blocs s’ha configurat com una rambla central amb arbrat, S’ha renovat el paviment amb peces de formigó de colors diferenciats a les àrees central i lateral.

La Farga, Rebajas

El projecte també inclou l’ampliació i la renovació de la zona de jocs infantils, que tindrà paviment de cautxú i estarà protegida per una tanca de tubs cilíndrics.

A més, se substituirà la xarxa de clavegueram per un nou col·lector, es canviaran els embornals i, com a mesura de mitigació del canvi climàtic, es realitzaran punts d’infiltració d’aigua de pluja al terreny.

Els treballs de reordenació dels espais enjardinats dels Blocs Ciutat Comtal tenen un pressupost d’adjudicació de 612.500

Escola de Ball Sergi & Lourdes Dance

Els Blocs Ciutat Comtal van ser construïts a la dècada dels anys 60 del segle passat i compten amb una població de prop de 900 persones.