25/11/2020

Llicència Creative Commons

EL TOT L’Hospitalet utilitza una llicència Creative Commons. Concretament la més oberta de totes: la BY-SA (veure detall).

Això què vol dir?

Que pots copiar, difondre i remesclar el nostre contingut a Internet, fins i tot si vas a obtenir un benefici econòmic d’ell, sempre que tu també facis servir aquest mateix tipus de llicència, és a dir, CC-BY-SA. Per descomptat, sempre has de citar i enllaçar la font i l’autor del contingut que utilitzis.

Si vas a utilitzar el contingut amb fins directament o indirectament comercials i no t’aculls exactament a aquesta llicència, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres perquè autoritzem el seu ús.

Per què fem servir aquesta llicència?

Creiem en la xarxa com a ecosistema d’una informació lliure que es difon com a bé comú. Som periodistes perquè el que comptem arribi a tot arreu.

Volem que facis servir el nostre contingut al bloc, al teu web personal, en les teves xarxes socials.

Volem explorar aquesta fórmula: com més gran sigui la circulació de la nostra informació, més gran serà el retorn que rebrem en forma de comunitat i benefici indirecte.

Volem sentir-nos coherents en un entorn on farem servir continguts de tercers que es llicencien en Creative Commons. Si nosaltres com a mitjà fem servir els vostres continguts, com us anem a negar els nostres?

Aquestes condicions tenen les següents excepcions:

– No s’aplica als continguts (textos, gràfics, informacions, imatges …) publicats per eldiario.es procedents de tercers que vagin signats o siguin atribuïbles a agències d’informació (EFE, Europa Press …) oa qualsevol altra empresa diferent de Rogiber Consulting, S.L. Tots els drets sobre aquests continguts queden estrictament reservats al seu titular (l’agència) i, per tant, no podran ser reproduïts, distribuïts, transformats o comunicats públicament sense el consentiment exprés del seu titular.

– Els dibuixos dels vinyetistes també són Creative Commons, encara que no podran ser reproduïts amb fins comercials (cc-by-nc).