11/08/2020

Punts de distribució de mascaretes higièniques a les xarxes de TMB

Es recomana als usuaris portar-les i seguir els consells d’higiene i distanciament dins del recinte del metro i als autobusos

Punts de distribució de mascaretes higièniques a les xarxes de TMB

La Direcció General de Protecció Civil ha comunicat a Transports Metropolitans de Barcelona la relació d’estacions de metro on està prevista la distribució de mascaretes aquest dimarts i dimecres. El repartiment el realitzarà personal de les associacions de voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja en horari de 6.30 a 12.00 h.

Pel que fa a les parades d’autobús, Protecció Civil comunica que s’han considerat aquells punts nodals de transport interurbà.

Portar mascareta tant dins dels vehicles com a les estacions, parades i passadissos és una de les recomanacions de les autoritats per a les persones que s’han de desplaçar inajornablement i no poden fer-ho a peu o amb mitjans propis. Una altra és procurar mantenir una distància de seguretat amb els altres usuaris. També són recomanables els guants. A la sortida, cal rentar-se bé les mans amb aigua i sabó o amb un gel hidroalcohòlic de seguida que es pugui.