25/11/2020

Política de Privacitat

TOT HOSPITALET t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través de el lloc web www.tot-hospitalet.cat.

En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat.

Identitat del responsable:

Titular: TOT HOSPITALET

NIF / CIF : B-67.601.674

Domicili: Carretera de Cornellà, 121, baixos Esplugues de Llobregat

Correu electrònic: tot-hospitalet@tot-hospitalet.cat

Lloc Web: www.tot-hospitalet.cat

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el titular ha d’aplicar els següents principis que s’ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: El titular et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol·licita.

Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per al cap o els caps de el tractament.

El Titular t’informarà de el termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.

Has de saber que el Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar per la nostra web no cal que facilitis cap dada personal. Els casos en què sí proporciones les teves dades personals són els següents:

Al contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.

Els teus drets

El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

– Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.

– Demana una rectificació o la cancel·lació.

– Sol·licitar la limitació del seu tractament.

– Oposar a el tractament.

– Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament a la persona titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se al Titular i demanar informació sobre els dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se a el tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a tot-hospitalet@tot-hospitalet.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat de el tractament de dades personals

Quan et connectes a el lloc web per enviar un correu a la persona titular, et subscrius al seu butlletí o realitzes una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. Al facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per TOT HOSPITALET, només com es descriu en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes.

Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per donar resposta a les teves missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en el lloc web, els serveis que es presten a través de el lloc web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions de el lloc web o de la contractació.

Formularis de subscripció a continguts: El Titular sol·licita les dades personals: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.

 

Existeixen altres finalitats per les quals el titular tracta les dades personals:

– Per garantir el compliment de les condicions recollides en la Política de Privadesa i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

– Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

– Per analitzar la navegació. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen en el teu ordinador quan navegues pel lloc web les característiques i finalitat estan detallades en la Política de Cookies.

– Per gestionar les xarxes socials. Si el titular té presència en xarxes socials i si et fas seguidor a les xarxes socials de la persona titular, el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que has acceptat prèviament.

El Titular tractarà les dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-te de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten.

En cap cas el titular utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les teves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.

La seguretat de les teves dades està garantida, ja que es prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això.

Contingut d'altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’una altra web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema al navegador web.

A la pàgina Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per contactar amb el Titular, subscriure a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web has d’acceptar la present política de privacitat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el titular són:

– Dades identificatives.

– Conservació de dades personals

– Les dades personals que proporcions a l’Titular es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.

Navegació Web

Al navegar per www.tot-hospitalet.cat es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-te.

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets a que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com Usuari de el lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a el lloc exonerant al Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment

Com Usuari de el lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consenteixes el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a tot-hospitalet@tot-hospitalet.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L’exercici dels teus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.