07/12/2022

L’Hospitalet presenta la Copa L’H de futbol, en su segunda edición

Se disputará, el 29, 30, 31 de agosto y 1 de septiembre

FEIXA LlARGA PORTADA

FOTO CE L'HOSPITALET

En una semana en que el mundo de futbol de L’Hospitalet, ha vivido momentos muy tristes por el fallecimiento repentino de Luis González Baeza -entrenador de reconocido prestigio, y persona muy querida en el barrio de la Florida y en toda la ciudad-, en el Estadi Municipal de la Feixa Llarga, se presentó la segunda edición de la Copa L’H de futbol.

En el mismo acto además de la presentación, se realizó el sorteo con la composición de los grupos, para disputar los partidos. En el transcurso del acto se recordó la figura del vicepresidente de la Florida, Luís González Baeza. Este año se disputará también la primera edición en categoría femenina, donde competirán el CE L’Hospitalet, el Legends, la Florida, el Gornal y la Fundación Deportiva.

En lo que se refiere a la competición masculina, el sorteo estableció cuatro grupos que disputarán los partidos: 29 de agosto el CE L’Hospitalet, Can Pi y Collblanc-Torrassa, abrirán el torneo, y el resto de partidos serán, el 30, 31, de agosto y 1 de septiembre, con Legends, Hospitalense y Fundación el 30 de agosto, Unificación Bellvitge, Atlètic Marina y Barcelona Sporting Club el 31, y cerrarán el Can Buxeres, Florida y Gornal el 1 de septiembre.

Regalamos 2000 euros para gastar en La Farga
FOTO CE L’HOSPITALET


Així l’u de setembre es diputarà un triangular entre l’Hospi, el Gornal i la Florida i el dos la semifinal entre el Legends i la Fundació Esportiva l’Hospitalet Atlètic per donar pas a la final que dictaminarà el vencedor de la primera edició de la Copa LH femenina.

Pel que fa a la competició masculina, el sorteig va deparar quatre grups que començaran a jugar el 29 d’agost amb Hospi, Can Pi i Collblanc – Torrassa, i seguirà els tres dies següents amb Legends, Hospitalense i Fundació el 30 d’agost, Unificació Bellvitge, Atlètic Marina i Barcelona Sporting Club el 31 i per últim, el Can Buxeres, Florida i Gornal l’u de setembre.

El bo i millor del futbol hospitalenc i que suposa una gran festa per començar amb il•lusió la temporada vinent. Efrén García, entrenador del Can Buxeres ha assenyalat que “pels equips de la ciutat és un luxe jugar a l’estadi i això també fa gran el torneig”.

Per la seva part, Vicenç Arbiol, entrenador de la Fundació Esportiva, va declarar que “l’objectiu és participar i sumar, tot sent conscient de l’alt nivell dels equips, però que el més important és contribuir a l’esport hospitalenc”.

El rival a batre és el Gornal de Miki Rodríguez, que en la primera edició es va proclamar campió, va agraïr la participació de tots els clubs i va reiterar “el nivell és molt alt i ja es va veure l’any passat, que tot és molt igualat. Això fa que tots tinguin opcions de guanyar”

Un torneig, que com el mateix Rodríguez va assenyalar, tindrà un record molt especial per a Luis González i tota la seva família, on rebrà l’homenatge i l’escalf de tot el futbol hospitalenc.