08/12/2022

«2ona Bestiada Kabronal» a L’Hospitalet: Foc, tabals i bèsties, tots junts

.

La 2ona Bestiada Kabronal es realitza aquest dissbte 19 de Novembre a la plaça Sant Jordi dels Blocs Ciutat Comtal, una exposició de les bèsties desde les 19h , i a les 20:30h el acte de foc amb tabals i totes les bèsties a la mateixa plaça.

«Encara que la cultura va ser una de les grans damnificades en la pandemia, la nostre entitat va seguir treballant en aquell paron, i vam poder realitzar el nostre projecte de tenir una bestia de foc, un projecte que teníem dels inicis de l’entitat als principis del 2000.«, manifesten els de Kabra.

Regalamos 2000 euros para gastar en La Farga

«Vam materialitzar el nostre somni a finals del 2021, on vam poder presentar la KABRONA en la 1era Bestiada Kabronal, un acte de totes les bèsties de foc de la ciutat amb els seus respectius tabalers«, diuen des de l’entitat.

«Desprès del exit de participació, vam creure que seria important continuar amb el format i fer una trobada de bèsties de foc , amb tot el imaginari popular de foc que comptem a la ciutat i una altre colla convidada. Esperem que sigui un exit i poder continuar amb la 3era edició l’any que ve, amb un format de cercavila pel barri de Sant Josep», afegeixen des de l’entitat