06/06/2023

L’Hospitalet: Els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol de 2022 arriba la XVIII edició del Festival d’arts de carrer «Per Amor a L’Hart»

Guia d’espectacles i horaris

Cartell palh - med (3) PORTADA
22/06/2022

Després de superar la pandèmia i haver pogut dur a terme les dues darreres edicions canviant les dates al setembre, el Per Amor a L’Hart (PALH) torna a les seves dates habituals, dins de la programació Summer (programació d’estiu de L’Hospitalet).

Així doncs, tornen unes dates imprescindibles per les arts escèniques de carrer, sobretot en el món de la dansa urbana i contemporània i el circ d’avui. Tornen unes dates destacades en l’agenda cultural de la ciutat i, també, del país. El PALH és un espai de trobada i exhibició per a creadores, professionals i públic, tant de la ciutat com l’especialitzat.

El Festival Per Amor a L’Hart està organitzat per Bipol.art, entitat cultural de la ciutat, i compta amb el suport de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet i el Districte Cultural de la ciutat. També compta amb la col·laboració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Farga en viu!

L’objectiu del Festival Per Amor a L’Hart és retornar la cultura a les persones, a la gent, al públic… als seus orígens. Totes les actuacions són propostes artístiques de carrer i són gratuïtes.

El Festival torna a obrir-se a la ciutat de L’Hospitalet amb la diversificació dels seus espais d’actuació al barri del Centre. L’espai central continuarà sent el parc de la Remunta (espai habitual des de l’any 2020), però també torna a la plaça de l’Ajuntament, els jardins de la Biblioteca de Can Sumarro i la plaça Lluís Companys.

El Festival Per Amor a L’Hart tornarà a ser l’epicentre cultural de la ciutat, on la dansa urbana i contemporània, el circ d’avui i la música en viu, tornaran a omplir l’espai públic amb la seva energia, vitalitat, virtuosisme i essència. No hem volgut deixar passar l’oportunitat d’acostar al públic noves propostes escèniques, noves sensacions vitals i sentiments positius per descobrir. Una experiència cultural, vital i intergeneracional.

Per Amor a L’Hart és CULTURA en majúscules, dona suport a la cultura de proximitat, i l’apropa als espectadors i espectadores novells, a les especialitzades i professionals, i posa en rellevància les arts escèniques de carrer.

L’ Ajuntament de L’Hospitalet aposta perquè la cultura sigui accessible per a tothom, per això ha incrementat l’oferta cultural i la seva diversitat. El Districte Cultural, engegat l’any 2015 per part de l’Ajuntament, vol que la cultura sigui un element de transformació i una aposta pel creixement econòmic. La cultura com un dels elements promotors i protagonistes, amb les arts, el coneixement i la creativitat com a eixos principals. “La Cultura com a creació i font de riquesa i coneixement”. www.lhdistricitecultural.cat

Bipol.art neix l’any 2005 com agent cultural de la ciutat, treballa i dona suport a les arts escèniques a partir de diferents projectes: Festival Per Amor a L’Hart, Per Amor a L’Hart Primavera – Primavera Arts de Carrer, el Circ d’Hivern i programacions a les festes majors dels barris. Amb totes aquestes propostes, Bipol.art, consolida el seu paper com a generador de cultura de qualitat i proximitat i potenciant la seva activitat com a motor de la política cultural de la ciutat.