01/12/2022

L’Hospitalet: Llegan tres espectáculos este mes de julio que no te puedes perder

.

Quarentena songs, a càrrec de Xavi Torres Trio feat Miguel Zenon- Jazz Summer Experience 2022 a Santa Eulàlia i Granvia Sud

Data: 14 de juliol de 2022 Hora: 20 h Tipus d’entrada: Lliure Organitzadors: Centre Cultural Santa Eulàlia Lloc: Plaça Maria Artigal ( davant del CC Santa Eulàlia )

El pianista tarragoní Xavi Torres (1991) és un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic europeu. Finalista a la “Thelonius Monk Jazz Piano Competition” al 2018, Torres viu actualment a Amsterdam, on ha estudiat i on col·labora i es retroalimenta amb grans músics d’arreu del món, Seamus Blake, Dick Oatts, Ben van Gelder, Alex Sipiagin o Carles Benavent . Després del seu últim disc a piano sol, Curiosity, que va rebre el Premi Enderrock al millor disc de jazz (2019), Torres recupera el format de quartet, amb el que ja ha gravat 3 discos.

Concert líric: El Camí de les Dàlies Summer Experience

Data: 14 de juliol de 2022 Hora: 19:30 Duració aprox.:1 hora Tipus d’entrada: Lliure Lloc: Biblioteca Can Sumarro(Biblioteca Can Sumarro) C. Riera de l’Escorxador 2  (L’Hospitalet de Llobregat) Com arribar-hi

Una proposta musical propera i dinàmica. Adaptacions de peces clàssiques que han esdevingut grans èxits universals i diverses cançons contemporànies amb segell i identitat pròpia. Intèrprets: Indira Ferrer, soprano; Mauri Campos, guitarra solista; Carles Casanovas, guitarra rítmica. Als jardins de la biblioteca.

Concert al terrat amb Blat Bord i Groove Nazar. Organitzat per Bestiar Universal. Summer Experience 2022

Data: 16 de juliol de 2022 Hora: 20:30 hores Tipus d’entrada: Lliure Lloc:Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila) PL Bòbila 1  (L’Hospitalet de Llobregat) Com arribar-hi Tornem a pujar la música al Terrat aquest estiu de la mà de Bestiar Universal amb: BLAT BORD: Formats el 2018 per l’Isma Bardají (bateria) i el Pep Frías (Guitarra i veus). La seva és una aventura musical sense més límits que els estrictament físics. Rock obert i heterogeni. Des del més clàssic fins al més inhòspit.
GROOVE NAZAR: Formats al 2018 com a grup de versions, van passar a escriure les seves pròpies cançons. La seva proposta es mou entre el soul progressiu i el rock, amb moments fusió i funk.  Bewitched es el seu primer treball, un EP autoproduït que està tenint una rebuda excel·lent.